ÖTILLÖ WORLD SERIES GOTHENBURG

6 augusti 2022

Ny bana för 2022.

Vi har tagit över en Västkust Swimrun-tradition sedan 2012 och skapat något nytt. Denna World Series är ett fullgasevenemang. En höghastighetssightseeing i en unik miljö. Det är också sista chansen att kvala in till ÖTILLÖ, The Swimrun World Championship 2022. Tävla i par eller solo.

För mer information om ÖTILLÖ World Series Göteborg, se här (engelsk text).

Anmäl dig här

ÖTILLÖ SPRINT GOTHENBURG

6 augusti 2022

Ny bana för 2022.

Du vill ha action, det här är action. Konstant in och ut ur vattnet. Snabba löpturer, genom vackra små samhällen, intensiva simningar mellan fantastiska öar. Du kommer garanterat inte att bli uttråkad. Ett perfekt exempel på swimrun på den svenska västkusten.

Ett ÖTILLÖ Sprintlopp är det perfekta swimrunloppet för dig som känner att World Series är för mycket eller för dig som vill tävla snabbt. Traditionellt har vi allt från mycket starka deltagare till absoluta nybörjare Swimrunners som gör sprintdistanserna. Tävla i par eller solo.

För mer information om ÖTILLÖ Sprint Göteborg, se här (engelsk text).

Anmäl dig här

ÖTILLÖ EXPERIENCE GOTHENBURG

6 augusti 2022

Ny bana för 2022.

I början av augusti är vattnet varmt för Sverige, runt 18 grader. Simningarna är skyddade, löpningarna är lätta och stämningen blomstrar. Detta ger dig en riktig smak av svenskt ö-liv på västkusten och swimrun i en vacker miljö.

Experience-loppet är precis vad namnet antyder, en swimrun-upplevelse för dig som är helt ny inom sporten eller för dig som inte är redo att tävla över större distanser. Tävla ensam eller kom som ett lag och njut av ÖTILLÖ Experience.

För mer information om ÖTILLÖ Experience Gothenburg, se här (engelsk text).

 Anmäl dig här