ÖTILLÖ WORLD SERIES ENGADIN
8e juli 2023

Ny bana från 2022.

Detta är ett utmanande och vackert lopp. Den varierade banan, höjden och den mycket starka deltagargruppen kommer att utmana alla att göra sina bästa prestationer. Tävlingsbanan är vacker och tuff. Start och mål är vid sjön i Silvaplana. Banan passerar Sils och Silvaplana längs vägen. Löpsektionerna är på grusvägar, stig och med några utmanande branta partier uppför och utför. Uppförsbackarna belönas med fantastiska vyer. Tävla i par eller solo.

För mer information om ÖTILLÖ World Series Engadin, se här (engelska).

Anmäl dig till loppet här.

ÖTILLÖ SPRINT ENGADIN
8e juli 2023

Sprintbanan i Engadin ligger runt byn Silvaplana. Med simsektioner i två sjöar och och med härliga löpsträckor; både längs dalbottnen och några med lite höjdmetrar. Tävlingsbanan är vacker och givande. Ett ÖTILLÖ Sprintlopp är det perfekta swimrunloppet för dig som känner att World Series är för mycket eller för dig som vill tävla snabbt. Traditionellt har vi allt från mycket starka racers till absoluta nybörjare som gör sprintdistanserna. Tävla i par eller solo.

För mer information om ÖTILLÖ Sprint Engadin, se här (engelska).

Anmäl dig till loppet här.

ÖTILLÖ EXPERIENCE ENGADIN
8e juli 2023

Experiencedistansen i Engadin är väldigt okomplicerad; lätta, parkvägslöpningar och några spektakulära simsträckor med bergen som bakgrund. Det finns väldigt lite höjdmetrar i denna distans och den är tillgänglig för alla att prova. Experience-loppet är precis vad namnet antyder, en swimrun-upplevelse för dig som är helt ny inom sporten eller för dig som inte är redo att tävla över större distanser.

Tävla ensam eller kom som ett lag och njut av ÖTILLÖ Experience.

För mer information om ÖTILLÖ Experience Engadin, ta en titt här (engelska).

Anmäl dig till loppet här.