ÖTILLÖ WORLD SERIES CANNES

15 oktober 2022

Ny bana för 2022.

Denna bana är en riktig ÖTILLÖ-bana med öar att korsa och massor av fantastisk natur. Det är utmanande och roligt med två stora kullar, stigar, fantastiska vyer och vackert vatten att simma i. Hotel Martinez målgången är unik i sitt slag. Om det är första gången du tävlar i Cannes bör du vara redo för en överraskning. Tävla i par eller tävla solo.

För mer information om ÖTILLÖ World Series Cannes, se här.

Anmäl dig här

ÖTILLÖ SPRINT CANNES

15 oktober 2022

Sprintbanan på ÖTILLÖ Swimrun Cannes stannar på fastlandet. Med episka simsträckor framför Croisetten, några stadsetapper och det numera berömda “tågspåret” rakt upp till djungelleden. Har du inte hört talas om det? Du kommer att få en överraskning.

Ett ÖTILLÖ Sprintlopp är det perfekta swimrunloppet för dig som känner att World Series är för mycket eller för dig som vill tävla snabbt. Traditionellt har vi allt från mycket starka deltagare till absoluta nybörjare som gör sprintdistanserna. Tävla i par eller solo.

För mer information om ÖTILLÖ Sprint Cannes, se här.

Anmäl dig här

ÖTILLÖ EXPERINCE CANNES

15 oktober 2022

ÖTILLÖ Cannes Experience är en perfekt sightseeingtur längs vattnet i Cannes. Några mycket fina simningar och lätta löpningar. Den här distansen kan göras av vem som helst.

Experience-loppet är precis vad namnet antyder, en swimrun-upplevelse för dig som är helt ny inom sporten eller för dig som inte är redo att tävla över större distanser.

Tävla ensam eller kom som ett lag och njut av ÖTILLÖ Experience.

För mer information om ÖTILLÖ Experience Cannes, se här.

Anmäl dig här